Peloton Data -varemærke annulleringshandling mod MAD Dogg Atletics ‘Spinning® samt Spin® varemærkegistreringer

MAD Dogg Athletics, Inc., en designer af “The Spin® samt Spinning® Top Quality Line of Cykler, programmer såvel som digitalt indhold, ”udsendte i dag overholdelsen af erklæring i handling til medier såvel som andre forespørgsler, der er knyttet til varemærkets annullering af andragende, der blev indgivet i sidste uge af Peloton Sporting CP Trøje Interactive, Inc.

Mad Dogg Athletics ‘specificerede i en pressemeddelelse, at det “er positivt, at Pelotons juridiske handling vil mislykkes. Det ser ud til at være lidt mere end gengældelse for MAD Dogg Atletics ‘krav om overtrædelse af patentovertrædelse mod Peloton i december 2020, der søgte fritagelse for Pelotons misbrug af Mad Dogg Atletics’ patenterede teknologi.

Pelotons andragende maler forkert et foto af Mad Dogg -atletik, der prøver at hævde rettigheder, der ikke er godt etableret eller jordet i varemærke -loven. Det modsatte er sandt. Det handler af uanmeldte føderale varemærke registreringer.

Mad Dogg Atletik udtænkt af den populære Spin® såvel som Spinning® Marks i de tidlige 1990’ere. Virksomheden har mange Spin® såvel som Spinning® -varemærkeregistreringer, der har endt med at være ubestridelige i henhold til føderal varemærke. Virksomheden har konstant brugt såvel som forsvaret sine karakterer nogensinde i betragtning af det i forbindelse med indendørs cykelcykler såvel som programmer, der gød indendørs cykelkategori. Foruden sin detaljerede linje med cykler (www.spinning.com) har Mad Dogg Atletics trænet adskillige utallige Spinning® -undervisere, der leder klasser på masser af verdens fineste studios såvel som fitnesscentre.

Efter at have produceret indendørs cykelklassificering såvel som dens linje med spinning® indendørs cykelcykler såvel som programmer, revolutionerede Mad Dogg Athletic -Screen-skærm oprettet for at bringe instruktørledet coaching såvel som interaktiv træning til fitnesscentre ud over rytternes hjem.

Uger før Peloton indgav sit varemærke ugyldige andragende indgav MAD Dogg Atletics et føderalt krav mod Sport Club Internacional Trøje Peloton for patentovertrædelse.

Retssagen, der er indgivet i den amerikanske distriktsdomstol for det østlige distrikt i Texas, hævder, at Pelotons cykel såvel som cykel+ krænkende patenter, der er indeholdt af MAD Dogg Athletics (U.S. Patent nr. 9.694.240, samt 10.137.328), der dækker kernefunktioner i en indoklecykling cykel cykel Oprettet for at simulere en instruktørledet klasse i rytterens hjem.

Mad Dogg Atletics har konstant investeret i såvel som forsvaret spinning® -husstanden for varemærker over hele verden som en indikerer at skelne sine cykler, programmer samt tilbehør fra dem fra dets konkurrenter, herunder Peloton. Spinning®-mærkerne forsyner forbrugere med en indikerer at Stade Rennais FC Trøje differentiere MAD Dogg-atletikprodukter fra knockoffs såvel som andre produkter, der ikke giver kvaliteten, design såvel som klientoplevelse, der har gjort Spinning®-mærkerne verdensberømte.

Mad Dogg atletik såvel som dets rundt om i verdens team af undervisere har arbejdet for at hjælpe millioner af mennesker i alle former, størrelser samt kapaciteter til at komme ind Noget, der skal tilbydes til alle. Mad Dogg Atletik vil fortsat støtte Spinning®-samfundet, især instruktørerne, studios samt fitnesscentre, der har oplevet enormt i det forløbne år på grund af virkningen af Covid-19. Ud over de titusinder af utallige motorcyklister, der har vores cykler derhjemme, vil Mad Dogg Atletik fortsat give premiummateriale såvel som rides, der virkelig bringer Spinning® Studio Experience hjem. ”

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail