NCAA Board of Governors opdaterer Transgender Deltagelsespolitik

Under Fire På grund af en politik, der gjorde det muligt for transkønne atleter, der havde gennemgået mandlig pubertet for at konkurrere mod biologiske kvindelige atleter, stemte NCAA -bestyrelsen onsdag til støtte for en sport -By-sport tilgang til transkøn deltagelse, der “bevarer muligheden for transkønne studerende-atleter, mens de afbalancerer retfærdighed, inkludering og sikkerhed for alle, der konkurrerer.” Den nye politik, der med virkning straks, justerer transkønne studerende-atlets deltagelse for universitetssport med nylige politiske ændringer (PDF) fra Bologna FC 1909 Trøje det amerikanske olympiske og paralympiske udvalg og det internationale olympiske udvalg.

Ligesom OL, kræver den opdaterede NCAA -politik til transseksuel deltagelse for hver sport, der skal bestemmes af politikken for det nationale styrende organ for denne sport, med forbehold af løbende gennemgang og henstilling fra NCAA -udvalget om konkurrencedygtige beskyttelsesforanstaltninger og medicinske aspekter af sport til den Bestyrelsesråd. Hvis der ikke er nogen NGB -politik for en sport, ville Sports internationale føderationspolitik blive fulgt. Hvis der ikke er nogen international føderationspolitik, ville tidligere etablerede IOC -politiske kriterier blive fulgt.

Guvernørens bestyrelse opfordrede divisionerne til at give fleksibilitet til at give mulighed for yderligere støtteberettigelse, hvis en transkøn studerende-atlet mister støtteberettigelse baseret på den AS Roma Trøje politiske ændring, forudsat at de opfylder de nyligt vedtagne standarder.

Politikken er effektiv fra 2022 vintermesterskaber. Transgender-studerende-atleter bliver nødt til at dokumentere sportsspecifikke testosteronniveau, der begynder fire uger før deres sports mesterskabsvalg. Fra 2022-23 akademisk år har transkønne studerende-atleter brug for dokumenterede niveauer i begyndelsen af deres sæson og en anden dokumentation seks måneder efter den første. De har også brug for dokumenterede testosteronniveauer fire uger før mesterskabsvalg. Fuld implementering ville begynde med studieåret 2023-24.

”Vi er standhaftige i vores støtte til transkønne studerende-atleter og fremme af retfærdighed på tværs af universitetssport,” sagde John Degioia, formand for bestyrelsen og Sao Paulo FC Trøje Georgetown præsident. ”Det er vigtigt, at NCAA -medlemsskoler, konferencer og college -atleter konkurrerer i et inkluderende, retfærdigt, sikkert og respektfuldt miljø og kan komme videre med en klar forståelse af den nye politik.”

”Cirka 80% af de amerikanske olympiere er enten nuværende eller tidligere college -atleter,” sagde Mark Emmert, NCAA -præsident. “Denne politikjustering giver konsistens og styrker forholdet mellem college -sportsgrene og U.S. -OL.”

Derudover frigav NCAA’s Office of Inclusion and the Sport Science Institute kønsidentiteten og Student-Athlete Deltaging Summit Endelig rapport (PDF). Rapporten hjælper den igangværende medlemskabsbestræbelser på at støtte inkludering, retfærdighed og den mentale og fysiske sundhed ved transkønne og ikke-binære studerende-atleter i collegiatsport.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail