4 Hydreringshacks for at hjælpe dig med at blomstre på lange løb

Den åbenlyse metode til at forblive fugtet under en lang løb er at bære en hydratiseringspakke eller medbringe en vandflaske. Men med kun en liter vand, der vejer omkring to pund, er det ikke ideelt at bære omkring en passende mængde væsker, især hvis du er fokuseret på at blive hurtigere. Så nøjagtigt hvordan holder du din tørst slukket såvel som din krop, der er grundet til at gøre sans yderligere gear? Du accepterer dine omgivelser. Lige her er et par teknikker, jeg har opdaget gennem årene.

1. Planlæg en parkkørsel
En af de enkleste metoder til at Bayern Munich Trøje forblive fugtet på en træningskørsel er at vælge en parksti, der passerer forudsigeligt at sætte vand springvand. Jeg forstår, hvad du tænker: ”Kører løkker i parken? Kedelig.” Husk dog, at du ikke behøver at blive i parken hele tiden. Du kan style et out-and-back eller punkt-til-punkt-træningsprogram, der passerer vandkilderne så ofte som Cruz Azul Trøje nødvendigt.

2. Lav brug af restauranter
Det kan støj som ulige råd, uanset hvor hurtige madrestauranter såvel som tankstationer kan være på træningskørsler. Nej, jeg taler ikke om brændstof med burgere såvel som pommes frites; Jeg taler om at udnytte deres vand (og badeværelser!). At bede om en papirkop, der skal fyldes med ledningsvand, kan være en fremragende metode til at fugte på farten.

3. Lager dine væsker
Før dit løb, skal du skjule flasker vand eller sportsdrikke langs din sti, så du kan få fat i dem på farten. Bare ikke at huske at bortskaffe Ghanas fodboldlandshold Trøje dit papirkurv (eller hente din genanvendelige flaske), når du er færdig.

4. Rekrutter en ven
Gode gode venner er deres vægt værd i guld … såvel som vand. Når du forstår dit kursus, skal du have en god venhopp på deres cykel med en vandflaske eller sportsdrink samt tilfredsstille dig på stien. Se om de er klar til at køre med. Når alt kommer til alt, kan træningsvenner hjælpe dig med at blive med din plan, få dig til at føle dig meget mere positiv til din rutine, og – i dette tilfælde – hold dig hydreret.

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et sundheds- og wellness -problem eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Dean Karnazes

En internationalt anerkendt udholdenhedsatlet såvel som en New York Times bestsellerforfatter, Dean Karnazes har skubbet sin krop såvel som sind til ufattelige grænser. Blandt sine masser af resultater har han løbet 350 konstante miles og foregående søvn i tre nætter. Han løb over Death Valley i 120-graders temperaturer, såvel som han løb et maraton til Sydpolen i ugunstige 40 grader. Ved ti forskellige lejligheder har han kørt en 200-mils stafetøbsolo, der kæmper sammen med hold på tolv.