11 måder at presse meget mere bevægelse ind i din dag

Find tid til at udføre en fuld træning på daglig basis kan være hård. Bliv i bedre form ved at komme på dine fødder meget oftere med disse grundlæggende små livshacks.

1. Drik op

At nippe til vand hele dagen holder dig hydreret og skaber mini-breaks. brusebad stop, nogen?

2. Udforsk bygningen

Gå til brusebadet på den anden side af gulvet. Mens du er oppe, kan det lige så godt komme i et par ekstra trin!

3. Park langt væk (eller gå tidligt af)

Vælg det sted, der er længst fra bygningen. Kør ikke? Gå af bussen eller metroen et stop tidligt og gå resten af vejen ind i arbejde.

4. Spring liften over

At vælge at tage trappen, i stedet for en elevator eller rulletrappe, er godt for dit hjerte … og ben, lunger, kerne osv.!

5. Pump dine ben

Kør din cykel, når det er muligt. Den sprøde faldluft er bedst til en lang rejse på to hjul.

6. Arbejd dine tasker

Tænk på din pung eller indkøbspose som en håndvægt, og gør bicep -krøller med den ene arm, mens du går gennem indkøbscenteret. Efter et par reps skal du skifte sider.

7. Surf offentlig transport

Når du er sikker og passende, skal du prøve at stå, mens du kører på bussen eller toget. Når det næste stop nærmer sig, skal du jordte dine fødder, bøje dine knæ forsigtigt og engagere din abs for at forblive lodret i en surferens holdning.

8. Gå og snak

I stedet for at sidde ved dit skrivebord doodling, skal du stå op og slentre rundt, mens du chatter i telefonen.

9. Lav et vandringsmøde

I stedet for at sidde i TSG 1899 Hoffenheim Trøje konferencelokalet, skal du tage din næste brainstorm -session for en spin omkring blokken. At tage landskabet, mens du deltager i samtale, kan forstærke din inspiration.

10. Squat, mens du handler

Gør købmanden til Boca Juniors Trøje et motionscenter. Lav nogle kalvhøjninger for at nå noget på øverste hylde, og prøv et par squats eller lunges, mens du styrer din indkøbsvogn ned ad gangen. Hvis en person giver dig et underligt look, skal du invitere dem til at deltage.

11. Pas i coach

Du kan bryde en sved når som Japans fodboldlandshold Trøje helst og hvor som helst med Fitbit -træner.

Disse oplysninger er kun til uddannelsesmæssige formål og er ikke beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruge disse oplysninger til at diagnosticere eller behandle et sundhedsmæssigt problem eller tilstand. Kontroller altid med din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fitnessrutine.