Juridisk bare knokbokse kommer til Florida?

Opdatering 11. april 2016 – I dag blev det afsløret, at Gunns kamp vil være på Miccosukee Resort & Gaming Casino i Higher Miami.

____________________________________________

Opdatering 6. april 2016 – Uanset hvilken kompensation der vil føre tilsyn med denne begivenhed, vil det ikke være Florida specificere boksekompensation, der har svaret som overholder Kashima Antlers Trøje

Mr. Magraken,

Dette er som svar på din nylige artikel med titlen “Legal bare knuckle boksning der kommer til Florida?”.

Kampkamp med bare knuckle er ulovlig i Florida. Som sådan specificerer Florida boksekompensation ikke tilladelse til en bare-knuckle-kampbegivenhed. Enhver, der deltager i eller arrangerer en sådan begivenhed, er underlagt administrative såvel som strafferetlige sanktioner.

Som du måske er klar over, er stammeområder suveræne territorium. En bare-knækbegivenhed, der sker på stammeland, ville efteråret uden for boksekommissionens jurisdiktion.

Tak for denne chance for at svare.

Paul Waters

Administrerende direktør

Florida Specificer Boxing Commission

_______________________________________________-

Overskygget af denne uges store kampsportreguleringsnyheder, den forestående legalisering af blandet kampsport i New York State, er måske en lignende interessant fremskridt – den potentielle legalisering af bare knækboksning i Florida.

I flere måneder har bare knækboksemester Bobby Gunn antydet, at en amerikansk specification af atletisk kompensation var tilgængelig for at sanktionere en bare knækboksebegivenhed. I dag tweetede Gunn et kort klip fra et presseseminar, der indikerer, at Florida vil være holdet til den lange rygte bare knokkekamp –

Afsnit BKB I specificering af Florida mere info snart at følge. pic.twitter.com/4fxculjc5f

– Officiel Bobby Gunn (@RealBobbyGunn) 23. marts 2016

I klippet bemærkes det, at ”den 11. juni 2016 er vi meget glade for at afsløre, at vi kommer ud af at gemme os så godt som vi får den allerførste juridiske sanktionerede bare knækboksekamp siden 2011 i Amerikas Forenede Stater i Amerika i den fremragende specificering af Florida ”

Ovenstående klip får det ikke til at fjerne, hvis Florida specificerer boksekompensation vil regulere begivenheden, eller hvis sanktionsorganet vil være en mere enhed, såsom en stammet atletisk kommission.

Jeg har nået både Bobby Gunn såvel som til Florida specificerer boksekompensation for kommentar såvel som vil opdatere denne artikel, hvis/når de svarer.

Mens en typisk foreløbig reaktion er at se bare Borussia Monchengladbach Trøje knækkæmpning som måske en mere barbarisk version af bekæmpende sport, reducerer modintuitivt at eliminere handsker fra ligningen sandsynligvis hastigheden af traumatiske hjerneskader, der er påført af konkurrenter.

Som omtalt i 2014, da handsker blev føjet til MMA, steg knockout -hastigheden fra slag ti gange. Fjernelse af handsker fra kampsport øger hastigheden af Santos Laguna Trøje brudte hænder såvel som overfladiske lacerationer til konkurrenter, såvel som måske øjenskader, kan fjernelse af handsker fra sporten reducere hovedtraumet. Hvis regeringen såvel som bekæmpende sportsinteressenter evaluerer sportens regler med hjerneskade i tankerne, fjerner dataene relativt, at handsker beskytter hænderne, ikke hjernen.

Dette er en fascinerende fremgang, som jeg fortsat vil holde øje med samt opdatere denne artikel, når der kommer mere lovgivningsmæssige oplysninger frem.

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Lad os tale bare knokeboksning, stammekommissioner såvel som lovlighed 12. april 2016in “Florida Battle Sports Law”
Lad os tale Florida såvel som bare knækboksemay 21, 2019in “Bare Knuckle Boxing”
Dokumentering af bare knækboks Legalitet 23. 2019 med 4 kommentarer