Arnolds fleksibilitetsblunder

af Christian Duque

Først såvel som først og fremmest vil jeg gerne understrege et blændende punkt, Arnold Schwarzenegger er ikke fuldstændig fremmed for at ruffle fjer. Han har været foran kameraerne, hvad enten det er for bodybuilding, film, politik og/eller filantropi i den meget bedre del af et halvt århundrede. Han forstår ikke kun nøjagtigt, hvordan mainstream -medierne fungerer, men nogle kan oplyse, at han brugte mange af de taktikker, de vedtog, længe før deres ekstremt eksistens.

Før 1990’erne vurderede nyhedsankre for eksempel ikke på nyheder, de rapporterede det bare. Mange gange kunne du ikke tjekke en reporters personlige partier; De talte i monotone stemmer såvel som selv deres ansigtsudtryk manglede vrede, tristhed eller ligegyldighed.

Når du holder op med at tro på filmen, der satte Arnold på kortet, pumpe jern, genkender du, at billedet ikke handlede om bodybuilding, konkurrenceforberedelser eller posering. Det var ikke en dokumentar, det var et docu-drama. Mange af fejderne mellem de førende stjerner var stort set fremstillet. Dette blev gjort siden en film om Muscleheads, der kæmpede for at herske over en sport, som ingen havde hørt om, ville ikke netop tilbyde teatre, men muskelhoveder, der kæmpede som institutionbørn, det var en helt anden historie.

Schwarznegger er ivrig efter den magt, han udøver så godt, som han forstår nøjagtigt nøjagtigt, hvordan man trykker på folks knapper, når han vil. Sandheden i sagen er, at Arnold forstås for hans åbenlysthed såvel som vilje til at se bort fra reglerne. Ligesom andre politisk engagerede stjerner (f.eks. Jesse Ventura), holder Arnold ikke tilbage så godt, som han er ivrig efter lydbitternes magt. Dette er grunden til, at jeg er af den faste tro på, at “skrue din frihed”, var netop, hvad egen ønskede at sige, han forstod eftervirkningerne, der ville komme ud af det, såvel som temmelig ærligt, han troede ikke, at nogen ville Forsøg at gå glip af hans begivenhed eller trække deres støtte fra ham. Kan dette være tabt af hans karriere? Lad os diskutere.

I mange tilfælde, når folk kommer i varmt vand med pressen, vil de oplyse ting som tjekket hele artiklen eller se hele videoen. Dette er en metode til afbøjning fra hvad der er knyttet til dem såvel som at sætte onus på seeren. Hvis personen faktisk blev taget ud af sammenhæng, skulle det at se på det større foto minimere det hån, der kom som et resultat af det; Det er dog et lignende praktisk Bluff -kort. Hvad mener jeg?

Lad os oplyse, at nogen i sandhed angav noget forfærdeligt, de satte onus på seeren for at se den fulde video, men de banker på den sandhed, de ikke vil. I al ærlighed er vi online i en lydbite alder. Folk kan lide at hoppe pistolen, afsige dom samt spørge bekymringer senere. Svære filmkritikere til at grave dybere, kan normalt afvæbne dem, da de ikke vil tjekke noget, der vil udgøre æg på deres ansigt.

Yderligere er sjældent situationen, at den person, der fremsætter den ufølsomme bemærkning, basks i tilbageslag. Det er netop, hvad jeg tror, sker her. Arnold er ikke ked af, at vi er oprørte, han glæder sig over det. Hvis han havde ønsket at komme med en høflig kommentar, forstod han nøjagtigt nøjagtigt, hvordan man gjorde Manchester United Trøje det. Husk, bortset fra at være guvernør såvel som filmstjerne, var han gift med en Kennedy. Kennedy’s i Amerika er den tætteste ting ved royalty. Egen forstår alt sammen lige så godt nøjagtigt, hvordan man skal være diplomatisk såvel som videnskabelig, men han var på udkig efter at slå. Han sigtede ikke mod civilitet, han ledte efter en kamp. Skru din fleksibilitet er synonymt med at give alle hans filmkritikere langfingeren. Han kunne heller ikke have valgt dårligere timing. Derefter er en mands affald en mere mands skat.

Da Taliban overskred den afghanske finansiering af Kabul såvel som dens præsident sprint hurtigere end Micheal Johnson ud af landet, løb den verdensomspændende presse historier om ægte dysterhed såvel som fortvivlelse. Den sidste helligdom i hele landet, lufthavnen, har set fyr såvel som kvinder gå til nogle ganske ekstreme længder for at opdage frihed.

Mens utallige afghanske borgere er villige til at miste livet såvel som lem bare for en mulighed for frihed, er Arnold Schwarzenegger på tv -crapping på det. Det er tilstrækkeligt til at få folks blod til at koge endnu mere. såvel som når jeg siger alle – jeg mener netop det. Du har fans, virksomhedsejere, medier såvel som embedsmænd, der alle ser på den mest fremtrædende bodybuilder på jorden, med et fremragende niveau af foragt. Når det er sagt, ønskede han deres (vores) interesse så godt som han fik det. Måske i hans sind er den eneste metode, der virkelig får andres interesse i denne dag såvel som alder, at fornærme dem grundigt. Hvem ved, måske er han på noget, da alle ser ud til at have noget at sige – situationen. Lige her er jeg og komponerer en artikel, som utallige Iron Magazines trofaste besøgende vil læse. Måske er det det, der fungerer, men helt sikkert kan Arnold muligvis opdage mere produktiontive betyder.

Når det er sagt, for alle de mennesker, der taler om at boykotte Arnold, aldrig gøre forretninger med ham igen, samt vende ryggen til ham i dag, nøjagtigt hvor mange der virkelig vil tage det op i fremtiden? Det er en ting at være ked af det oprindeligt, men vil bodybuilding -verdenen virkelig tænde for den østrigske eg?

Det er virkelig et hårdt opkald, efter min mening. Jeg mener, mens “The Arnold Classic” tilsyneladende er Arnolds show, er hans engagement minimal. I Amerika gør Lorimers såvel som Lorz alt. Andre vigtige notabler, som Mike Davies, udfører masser af arbejde til begivenheden, der overtager Columbus, OH, hvert år. Graden af Arnolds engagement er at gå rundt i ekspoen, vinke hånden, tage nogle billeder såvel som se med den formindskende klub i Golden Age bodybuildere, der stadig går til begivenheden. Selvom det er hans navnebror, er det om alt det er. Sæt det perspektiv i, at boykotning af begivenheden har ikke rigtig den nøjagtige samme symboliske effekt. Han ville miste penge, men tror nogen, at Arnold er afhængig af de penge, hans konkurrence får overlevet? Han var trods alt stjernen i Terminator. De penge, han tjener fra hans begivenheder, er intet at nyse på, men jeg sætter spørgsmålstegn ved, at han spiser kattefødevarer under Santa Monica Pier når som helst snart, hvis han mister et par af disse indtægter.

Sandheden er, at Arnold traditionelt i år (ikke har en ekspo), så måske en eller . Er det fornuftigt for supplementforretning at undgå det? For konkurrenter er håndtasken på Arnold kun nummer to for Olympia. Er det fornuftigt for konkurrenter at afvise sig selv den type lønningsdag? For fansen … nøjagtigt hvor Qatars fodboldlandshold Trøje mange ville virkelig sidde ude af muligheden for at se de allerbedste fysikbaserede atleter i verden, se deres bedste ud og kæmpe på scenen?

I sidste ende, hvis du er principiel, så tager penge såvel som eksponering en bagsæde. På flipside, hvis Arnold lige spillede Kawasaki Frontale Trøje os alle, så måske kan du overveje. Sandheden er, at Arnold kan lide Amerika (ellers ville han ikke være her), han kan godt lide frihed såvel som aspekter de fundamenter, som vores land blev udviklet på. Når det er sagt, har han intet filter, han er ufølsom, såvel som han fornærmet en hel del mennesker. I slutningen af dagen behøver vi alle ikke at være enige, men målet er at være respektfuldt. Hans modbevægelse til det, måske bare være, fuck det – jeg vil sige, hvad jeg vil, når jeg vil. Såvel som det er OK også.

Hvad er dit håndtag Arnolds skrue din fleksibilitetskommentar? Jeg ser frem til at læse din feedback.