5 Pro-Runner Eating Ideas til at hjælpe dig med at glæde dig i ferien

som alle andre, vi kan godt lide feriesæsonen såvel som alt det store bifalder såvel som god mad, der inkluderer det. Sara så godt som jeg har så masser af minder om lange, slibning, der løber drevet af, såvel som overholdt op med ferie godbidder. Vi er dog normalt midt i relativt tung træning, når vi rampe op til forårsmaraton eller indendørs spormøder, hvilket indikerer, at det ikke er en del af planen at sætte et par kilo over ferien. For at forhindre at få den normale ferievægt har vi et par ideer, der ideelt set vil være praktiske for dig denne feriesæson.

Gang dine godbidder

Der er en periode på ca. 60 minutter, der overholder en træning, når dine muskler udtømmes af glykogen såvel som efter at blive genopfyldt. Dette er den eneste gang på dagen, som Sara så godt som jeg bevidst prøver at spise sukker. For at gøre det vidunderlige tællingsvindue målretter vi på at tage 80 til 100 gram kulhydrater så tæt på at afslutte et løb som muligt. Den velsmagende julemorgen kanelrulle? Har det som en gendannelse-boostende belønning efter et vanskeligt løb i stedet for som en morgenmad. Denne metode er det ikke længere et pundpakkende stans til din krop.

Opgrader dine kartoffelmos

En af mine foretrukne feriesider er kartoffelmos. Jeg har dog opdaget, at hvide kartofler har en af de største sukker-spikende glykæmiske indeksresultater af alle fødevarer, hvilket kan bidrage til vægtøgning. Omvendt har vidunderlige kartofler et meget lavere glykæmisk indeks, der producerer en meget langsommere, meget mere vedvarende frigivelse af sukker i blodbanen – hvilket giver en meget renere, længere brændende brændstofkilde til træning. Vidunderlige kartofler er ligeledes fyldt med andre næringsstoffer, som en løbers krop higer efter, som kalium, hvilket gør det til en af de allerbedste kulhydrater, du kan forbruge. Så i stedet for at fremstille dette års mos kartofler ud af hvide kartofler, skal du bare erstatte vidunderlige kartofler i deres sted.

Serverer vildfanget laks

Vores husholdning lavede laks til en feriemiddag Eintracht Frankfurt Trøje must-have, da vi blev slidt ud af gamle, tørrede Tyrkiet ud. Laks er en næringstæt, superfood til løbere. Det er fyldt med masser af kraftfulde antioxidanter, såsom D -vitamin såvel som selen – hvilket væsentligt hjælper med muskelmasseheling samt understøtter et sundt fordøjelsessystem, hormonel funktion samt hjerte -kar Serbiens fodboldlandshold Trøje -sundhed. Laks er ligeledes fyldt med omega-3-fedtsyrer, som er en nødvendig del af en løberens diæt. Vi krydrer vildfanget, Alaskan-laks med havsalt, såvel som derefter grill det over lav varm på en gennemvædet cedertræ. Prøv det-din krop såvel som smagsløb vil sige tak til dig!

Hold traditionen, spar sukkeret

Når jeg vokser op, kan jeg huske på at lave “julete”, som var en blanding af krydderier, øjeblikkeligt tepulver såvel som Tang, en orange drikkeblanding – dybest set var det masser af sukker. Mens denne te bringer masser af kærlige ungdomshukommelser tilbage, så godt som jeg har opdaget, at vi kan tjene noget sundere såvel som stadig at udnytte den tradition. På det seneste har vi brygget urtete, i smag som pepperkage såvel som pebermynte -cookie, der er fulde af antioxidanter såvel som gratis til tilsat sukker.

Lette lidt op

At tilbringe tid med husholdning såvel som at indhente dem, som du måske ikke ser andre tidspunkter af året, er det, som feriesæsonen handler om. Ud over en del af det skal omfatte at prøve hinandens foretrukne opskrifter. Sara så godt som jeg ikke er så hardcore om vores ernæring på husholdningssamlinger – vi giver os tilladelse til at glæde os i en lejlighedsvis sæsonbestemt goody, da det er vigtigt at ære dem, der har arbejdet i køkkenet, med funktionen af at bringe smil til Vores ansigter ved at deltage i deres feriegodtager.

Som i livet i resten år er det afgørende for at forblive sundt med ferien moderation. Så længe vi logger vores trin, får Zzz af høj kvalitet, såvel som at gøre vores fineste for at maksimere UNAM Pumas Trøje vores ernæring, Sara så godt som jeg ikke bekymrer mig for en cookie eller to, der kaster os ud af banen. Så godt du burde heller ikke!

Ønsker alt det bedste for dig såvel som din denne feriesæson!

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et problem med sundhed og wellness eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Ryan Hall

Ryan Hall er en tidligere ekspert distanceløber. Han er en af Amerikas førende distanceløbere samt repræsenterede USA i 2008 såvel som 2012 olympiske lege. Han løb en af de hurtigste maraton nogensinde og afsluttede 4. ved Boston Marathon i 2011 og har den amerikanske rekord for halvmaraton i 59:43.