Sportsadvokat Timothy Epstein slutter sig til Advisory Board of Sports Industry Group

Timothy Epstein, formand for Duggan Bertschs Litigation Group, i februar 2017, blev medlem af XLIVEs rådgivende bestyrelse. Denne årlige konferenceserie består af branchens ledere, der praktiserer inden for musik, sport, film, kulinarisk, drikkevarer, eSports og teknologi. Denne platform giver mulighed for opdagelse og diskussion af de nyeste brancheudviklinger og konfronterende problemer.

Tim tjener som Boca Juniors Trøje formand for Duggan Bertschs retssagergruppe og bringer firmaet et ry som en af de bedste advokater inden for sport og underholdning i landet.

I Tims tidlige år var Jill Polk fra Armstrong Teasdale i St. Louis hurtig til at kommentere, ”Tim har aldrig været en tilhænger. Han dukkede op som en leder allerede i vores advokatskoleår og gjorde sin egen måde. Efter advokatskolen voksede Tim en sportsret og underholdningspraksis fra sit eget ønske om at blive ekspert på området. ”

En dygtig juridisk forfatter, Tim har skrevet og bidraget nationalt til en række lovanmeldelser og tidsskrifter. Respekteret af sine kammerater har han indsamlet adskillige advokatstillinger for advokatforening samt fungeret som en juridisk analytiker for ABC, Fox og WGN.

Tim underviser også i sports- og underholdningsret som adjungeret professor ved Loyola University’s Chicago School of Law. Læs Borussia Dortmund Trøje mere om Tim og hans ekspanderende Juventus Trøje roller i sportsretten på –

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail