Alicia Jessop udnævnte præsidentvalgt for Sport and Recreation Law Association

Den 6. marts 2020 blev lektor i sportsadministration Alicia Jessop udnævnt til Sports and Recreation Law Association (SRLA) præsident-valgt. Udnævnelsen kommer efter fem år med aktivt at deltage i foreningen, herunder tidligere tjente i foreningens bestyrelse som medlems-at-stort tilsyn med hæder og priser.

”Jeg ser dette som en særlig mulighed for mit felt, fordi sportslov stadig dukker op. Det er en ære at være ved roret for denne organisation, der driver metoden og samtalen om, hvor [sportslov] går, ”siger Jessop. ”Jeg er i ekstase med at samarbejde med jævnaldrende over hele verden og bringe det hele tilbage til klasseværelset på Pepperdine.”

På foreningens årlige konference i Louisville, Kentucky, delte medlemmerne deres nomineringer og bekræftede Jessop som den valgte præsident under Awards-banketten i Churchill Downs. Stillingen Qatars fodboldlandshold Trøje tjener en treårig periode og fører foreningen gennem mange års vækst og forbedring af sportslovspædagogik.

Jessop er en Real Sociedad Trøje licenseret advokat, hvis forskning fokuserer på krydset mellem sport, servicemedier og lov. Hun har også fulgt kvindelig og mindretals ledelse inden for interkollegiat sportsstyring på NCAA Division I -niveau såvel som kvindelig repræsentation i sportsrapportering. Ud over at præsentere sin forskning på flere konferencer har hun offentliggjort mange artikler på tværs af Washington Post, Forbes og Athletic. Hun vises også ofte på tv og radio for at levere kommentarer og analyse af sportslovgivning og forretning.

SRLA sigter mod at yderligere undersøgelsen og formidlingen af ​​oplysninger, der vedrører juridiske aspekter af sport og rekreation. Med sine forskellige medlemmer med forskellige uddannelsesmæssige og oplevelsesmæssige baggrunde betjener foreningen akademikere og fagfolk i privat og offentlig sports- og rekreationsindstillinger. Besøg SRLA -webstedet for at lære meget Sporting CP Trøje mere om foreningen.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail